Folie autorizata RAR

Folie autorizata RAR

FOLIE OMOLOGATA SOLARZONE, GLOBAL, SUNTEK

Statisticile arata ca in 87% dintre spargerile de masini infractorii sparg pur si simplu geamul cu ce au la indemana. Modul de operare este "loveste-ia-si-fugi", astfel incat in mai putin de 2 secunde masina a fost jefuita. Adesea pasagerii - daca se afla in masina - nici nu au timp sa reactioneze fiind luati prin surprindere si adesea socati de spargerea geamului. Folii de siguranta si securitate pentru securizare geamuri
Alarma nu este nici ea de ajutor deoarece in cateva secunde de la pornirea ei hotul a disparut deja.
Toate foliile solare aplicate la centrele noastre ofera un anumit grad de protectie, in sensul ca scad vizibilitatea din exterior si impiedica spargerea cu usurinta a geamului (un geam fara folie se sparge si cade la prima lovitura) .
Exista insa si folii special concepute pentru a proteja impotriva spargerii geamului. Acestea sunt incolore, sunt mai groase decat cele solare, si rezista mult mai bine la socuri.
In cazul unui accident retine cioburile si uneori poate preveni spargerea geamurilor, crescand siguranta pasagerilor (scade riscul de ranire in cioburi, scade riscul ca geamul sa sara din rama in cazul rostogolirii masinii - creste astfel rezistenta cabinei la deformare)
Cresterea rezistentei geamurilor prin aplicarea de folie antiefractie (de securitate) dureaza circa 4 ore. Nu se demonteaza geamurile si nici fetele de usi.

Foliile omologate din categoria reflectiva pot respinge caldura in proportie de 80%.

Rezistenta foliilor solare depinde de mai multi factori, cum ar fi felul in care au fost montate, orientarea ferestrei, locatia,etc. Exista cazuri in care foliile au rezistat mai mult de 10 ani.

Avantajele foliei omologate :

  • ofera protectie solara pasagerilor
  • rezistenta sporita la zgarieturi prin straturile speciale de protectie
  • in cazul unui accident ofera o protectie suplimentara a pasagerilor de cioburi
  • se poate reveni la forma initiala a geamului oricand doriti

Programeaza-te acum la un polish auto profesional