Polish auto Profesional

Polish auto profesional

Din prima "zi de viata" asupra masinii actioneaza o serie de factori de mediu ce duc la aparitia unor zgarieturi fine sau profunde, pete, contaminari diverse sau a fenomenului de matuire.
Propriu zis finisajele exterioare ale masinii isi pierd din stralucire si frumusete, cele interioare(mocheta, bord, plafon, tapiterie) se imbaxesc, se pateaza sau pur si simplu au acea tenta de imbatranire datorita unei intretineri neadecvate sau a unor factori externi mecanici.
Prin aplicarea unui tratament de detailing corect aplicat, masina va arata ca si noua la exterior, interior si motor, caci astfel se curata, reface si protejeaza toate suprafetele si finisajele, redand aspectul de impecabilitate.

Polish Faruri

polish faruri vevauto targu jiu In ultimele citeva decenii folosirea materialelor plastice a permis utilizarea acestora la orice nivel de productie, iar acum acest element patrunde si in domeniul care candva era consacrat sticlei traditionale. Cu aceasta transformare a aparut si nevoia de a crea un sistem care ar renova farurile din plastic si nenumarate alte produse din plexiglas incluzand parbrizul motocicletelor, acvarii din plexiglas, ca acestea sa-si recapete aspectul original.

Programeaza-te acum la un polish auto profesional